Programoversikt

2016

Et enhetlig rammeverk for innovasjon

Har du noen gang lurt på hvordan Silicon Valley baserte bedrifter som Google, Facebook og Twitter kontinuerlig innoverer? Første post på programmet er en workshop som omhandler en moderne problemløsingsmetode der stikkord som hurtig prototyping, deep hangout og sluttbrukerfokus danner kjernen. Workshopen blir holdt av Federico Lozano med bakgrunn fra Stanford og som blant annet er fagansvarlig for faget innovation ved NTNU.

Lær av de beste

Vi får også besøk av selskapet som til stadighet utfordrer etablerte sannheter, og som er kjent for å gjøre det umulige. Google skal fortelle mer om hvordan de bruker innovasjon for å skape digitale løsninger som bedrer folks hverdag.

Real Madrids teknologiske transformasjon

En av de virkelige gigantene i IT-verdenen kommer for å holde et foredrag om hvordan Real Madrid satser stort på den teknologiske siden av fotballverdenen. Det blir fokus på Big Data, Machine Learning og hvordan dette endrer verden

Hva er StartIT?

StartIT er et arrangement som har hovedfokus på innovasjon i teknologiverdenen. Hit kommer flinke foredragsholdere med ulik bakgrunn for å formidle sin kunnskap. Her vil man lære om livet som gründer, teknologiske trender og moderne problemløsingsmetoder. Arrangementet skal fungere som en arena der gründere og studenter kan møte hverandre, danne team og starte sine egne eventyr.

Foredrag

StartIT inviterer kjente og spennende foredragsholdere. Disse er med for å inspirere studentene til å ta det steget mange ikke tør ta. Tidligere foredragsholdere inkluderer Steve Wozniak, JottaCloud, Mathias Mikkelsen og mange fler.

Mingling og nettverk

På StartIT vil du møte mennesker som har en idé eller som har et ønske om å en dag bli gründer. Du trenger ikke ha en idé eller et ønske om å bli gründer for å delta, men forhåpentligvis vil kvelden tenne en liten flamme. Dette gir alle mulighet til å knytte viktige kontakter for fremtiden.

Konkurranser

For å gi ekstra motivasjon til å delta aktivt i minglingen krydres StartIT med ulike konkurranser med flotte premier! Tidligere har blant annet kveldens beste instagrambilde blitt premiert med en splitter ny Macbook Pro Retina.